Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

  • Rekisterinpitäjä

    Kekkilä Oy
    Äyritie 8D
    01510 Vantaa
    FINLAND

    Tel.: +358 20 790 4910
    Fax: +358 20 790 4830

  • Rekisteriasioita hoitava henkilö

    Nina Kinnunen
    Kekkilä Group

  • Rekisterin nimi

    Kekkilä Group -asiakasrekisteri

  • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, markkinointiin Kekkilä Groupin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella.

  • Rekisterin tietosisältö

    Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

    Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot yhteydenottoa varten)
    Kiinnostustiedot
    Lupatiedot

  • Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

    Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

  • Säännönmukaiset tietojen luovutukset

    Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Kekkilä Groupin ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

  • Tietojen poistaminen

    Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

  • Rekisterin suojauksen periaatteet

    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

  • Kielto-oikeus

    Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.